Utazás

Káprázatos videó: ez a látvány tárulna a szemed elé, ha körbenéznél a Föld legmagasabb pontján állva

A profi hegymászókat és a kalandvágyó turistákat egyaránt mágnesként vonzza a Föld legmagasabb pontja, a 8848 méter magas Csomolungma, más néven Mount Everest.

Fenséges kilátás

Minden hegymászó álma, hogy egyszer felérjen Földünk legmagasabb pontjára, azaz a Csomolungma (más néven Mount Everest) csúcsára. A 8848 méteres magasságban fekvő hegycsúcs mágnesként vonzza nem csupán a profi hegymászókat, hanem a világ minden pontjáról érkező turistákat is, akiket általában a kalandvágy, a megszokott városi közegből való kiszakadás lehetősége, és persze az is motivál, hogy - sikeres csúcsmászás esetén - a világ tetején állva kémlelhetik a végtelenbe nyújtózó messzeséget. Ha te is át akarod élni ezt az élményt, akkor szerencsére nem kell Nepálig utaznod, ugyanis a világhálón számos olyan videót találunk, mely a Mount Everest csúcsán elénk táruló látványt panorámázza. Most mi is egy ilyen felvételt mutatunk.

Bizony, nem csalás, nem ámítás: ez a sikeres csúcsmászás jutalma!
Kattints a további képekért!

A vihar miatt ideiglenesen más repülőterekre irányítják át az érkező gépeket a dubaji nemzetközi repülőtérről (DXB) - közölte az Egyesült Arab Emírségek nagyvárosának légikikötője kedden.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.