Utazás

Megint büntet az időjárás: elsőfokú figyelmeztetést adtak ki a fél országra - egyenesen ijesztő, ami most következik

Még mindig haragszanak ránk az égiek.

Csütörtökön sem enyhül az időjárás

A hét elején markáns hidegfront érte el hazánk területét, mely véget vetett a hosszú ideje tomboló áprilisi nyárnak. Drasztikusan zuhanni kezdett a hőmérséklet - gyakorlatilag visszatértünk az "augusztusból" a "februárba" -, emellett pedig záporok, zivatarok is tarkították az időjárásunkat. Nos, ha abban reménykedtél, hogy majd a hét második felében visszatér a napos, száraz, "nyárias" idő, akkor sajnos szolgálhatunk egy megrendítő hírrel: csütörtökön tovább büntetnek bennünket az égiek. Kilenc vármegyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést. Nyisd meg galériánkat a folytatásért!

Délelőtt az ország keleti felében-harmadában még több lehet a felhő, majd ott is gomolyosodik a felhőzet. Másutt gomolyfelhős, napos időre számíthatunk.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Utazás
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy egyike alatt születtél? Akkor várhatóan a te hetedet is próbatételek nehezítik meg.
Fashion&Beauty
A forró hónapok megérkezésével nemcsak a ruhatárunk frissül fel könnyed, szellős darabokkal, hanem a sminkünk is új, élénkebb és frissebb irányt vesz.
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...