Menekülnél a hideg tél elől? Egzotikus téli úti célok

Egy egzotikus nyaralás ablakot nyit a világ színességére: kiragad mindennapi környezetünkből, és ismeretlen, messzi országokba vezet, ahol a miénktől gyökeresen eltérő kultúrákkal ismerkedhetünk meg, varázslatos tájakban és épületekben gyönyörködhetünk.

Goa, India
Goa az ezerarcú India egyik legkedveltebb úti céljai közé tartozik, amelyet elsősorban télen érdemes felkeresni, hiszen a varázslatos táj és az építészeti remekművek mellett számos zenei fesztivál is ilyenkor kerül megrendezésre. Az India Ibizájaként számon tartott tartomány a varázslatos tengerpartjai mellett pezsgő éjszakai életet is tartogat látogatói számára.

Peru
A Peruba látogatókra változatos élmények várnak, hiszen az ország hihetetlenül sokszínű. Az egykori inka főváros, Cuzco és Machu Picchu lenyűgöző romjai vagy a spanyol hódítok korát idéző épületek által azt érezhetjük, hogy a múltba csöppentünk. Mindezt páratlan szépségű tájak és a helyi őslakosok által megőrzött hagyományokkal való megismerkedés lehetősége egészíti ki. Limában sétálva megtudhatjuk, milyen egy egy hamisítatlan dél-amerikai főváros, a hegyek által körbeölelt Arequipában megcsodálhatjuk a ritka kőzetből épített ragyogó épületeket, a Nasca-vonalak felett repülve eltöprenghetünk, vajon hogyan kerültek ide az ősi ábrák, de hajózhatunk akár a világ legmagasabban fekvő és hajózható taván, a Titicacán.

Hawaii
A szigetet elsősorban páratlan klímája teszi közkedveltté a hideg tél elől menekülni vágyók számára. Kristálytiszta, égkék tenger, ezerszínű orchideák, homokos partok, buja trópusi növényzet, vendégszerető emberek várják az ide látogatókat. A kirándulni vágyók a Mauna Kea és Mauna Loa mellett számos kisebb vulkán, több érdekes nemzeti park és lenyűgöző vízesések közül válogathatnak.

Vietnám
Vietnámnak nemcsak természeti adottságai páratlanok (rizsföldek, hosszan kanyargó folyók, tengerpart, homokos strandok), hanem eleven, pezsgő városai is magával ragadóak: Saigon mellett Dalat Nyári Palotáját és annak érdekes művészi alkotásait, valamint Francia-negyedét, Hanoi sétálóutcáit, parkjait és koloniális stílusú francia épületeit érdemes megtekinteni.

Oldalak

Fashion&Beauty
Az egész szépségipar tele van "sztár-hatóanyagokkal", éppen ezért nehéz néha kiigazodni azon, hogy mi az, ami valóban működik.
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.