Utazás

Még titok, hogy hány méter lesz a világ legmagasabb épülete

A torony 2020-ra készül el Dubajban.

Világelső lesz

A világ legmagasabb épületét készül lepipálni az a felhőkarcoló, ami várhatóan a 2020-as dubaji világkiállításra készül majd el. Bolygónk legtermetesebbje jelenleg az ugyancsak Dubajban magasodó, 828 méteres Burj Khalifa, amely két év múlva bizony – némi túlzással – eltörpül vetélytársa mellett. Azt azonban, hogy a Dubai Creek Tower milyen magas lesz, csak a megépítése után árulják el, így egyelőre nem tudni, hány méterrel körözi le a mostani világelsőt. Ám annyi biztos, hogy az építésére nem kevesebb, mint egymilliárd dollárt fordítanak.

Fotó: Instagram.com/egor.erohin

Lapozz és nézd meg, hogy milyen lesz a torony!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Utazás
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.
Fashion&Beauty
A rövidnadrágok idén nyáron újra a divat fókuszába kerültek, számtalan stílusban és hosszúságban. Legyen szó mikro rövidnadrágokról vagy bermuda stílusú darabokról, a választék olyan széles, hogy...