Csoda, hogy megtalálta őket a nyuszi - Itt töltötte az ünnepet Marton Adri és családja

Konyhatündér bloggerünknek kevés ideje jut a kikapcsolódásra és feltöltődésre, éppen ezért sokszor a legjobb megoldás, ha összeköti a kellemest a hasznossal. Így történt ez nem is olyan régen, amikor Adrienn húsvéti workshopot tartott gyermekeknek Zalakaroson a MenDan Magic Spa & Wellness Hotelben****. Kisfia olyannyira megszerette az itt eltöltött időt, hogy nem is nagyon akart hazamenni. (x)

Élmény az egész családnak

"A húsvéti időszakban a családdal elmentünk egy kicsit kikapcsolódni a Zalakarosi MenDan hotelbe." - kezdi a mesélést Adrienn. "Sok jót hallottam erről a helyről, és ha lehunyjátok a szemeteket, tényleg egy ízig-vérig családi hotelt képzeljetek magatok elé. Nem csak az élményfürdő, de a hotel közelében lévő kalandparkok is remek lehetőséget nyújtanak a gyerekek átmozgatására, valamint megannyi program vár rájuk a hotelben is."

Milyen lehetőségeket ajánlanál másoknak is?

Van egy VR - virtuális valóságot leképező szoba, ahol a gyerekek egy olyan világba csöppenhetnek, amihez a kreativitásukra és a mozgáskultúrájukra is szükség van. Számomra szülőként a legszimpatikusabb a Lego szoba volt, ahol a gyerekek a logikai és ügyességi készségeiket képesek fejleszteni.

A játék-szobákon kívül muszáj beszélnem a gasztronómiáról is! Látványos és ízletes ételeket biztosított a Zafír és Coral étterem. A gyerekekről is gondoskodtak természetesen a klasszikus, de mesterien elkészített rántott hús, sült krumpli kombóval. Szóval tényleg egy olyan helyről van szó, ahova ha gyermekkel jössz, biztos lehetsz benne, hogy nem fog ragaszkodni ahhoz, hogy állandóan veled legyen, hanem önfeledten jól érezheti magát a gyerektársaival. Fontos megemlíteni, hogy minden szobában megfelelő személyzet segíti és felügyeli a gyerekeket, így a szülők teljes biztonságban tudhatják csemetéiket.

Említetted, hogy ez a hétvége számodra nemcsak a pihenésről szólt, hiszen napokig készültél arra a workshopra, amit gyermekeknek tartottál.

Számomra azért is volt tökéletes a hétvége, mert nem csak a családommal töltöttem el minőségi időt, hanem ahogy mondod, workshop-ot is tarthattam csodálatos és fantáziadús gyerekeknek. A mini-séfeket két napon keresztül délelőtt és délutánonként izgalmas receptekkel vártam, mint például az egészséges pizza - természetesen édes és sós változatban.

Ezen kívül húsvéti linzereket készítettünk és díszítettünk, csináltunk narancsos gesztenye golyókat is, amiket meggyel töltöttünk. Az abszolút kedvenc a napsugár tészta volt, amit mindkét nap el kellett készítenünk, annyira imádta mindenki! Igazán büszke vagyok a gyerekekre, hiszen nagyon őszinték és nyitottak, és rendkívül felvilágosultak a főzés-sütés világában!

Jutott azért időtök picit adni a Húsvéti népszokásoknak is?

A hotel területén állatsimogató is volt az ünnepek alatt, ahová természetesen a mi kis családunk is ellátogatott. Vasárnap pedig a fő attrakció a tojáskeresés volt, amibe mi is csatlakoztunk, és összegyűjtöttük a „nyuszi” által eldugott meglepetéseket.

Négy csodálatos napot töltöttünk itt, Noel pedig megkérdezte a végén, hogy nem költözhetnénk ide? Azt hiszem, ez mindent elárul, mert ha a gyerekek jól érzik magukat, az jelenti szülőknek a legnagyobb örömöt. Nagy mosollyal távoztunk és biztosan visszatérünk még. Köszönjük szépen!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!