Utazás

Lavina a Marson: Elképesztő felvételt tett közzé a NASA

Ilyet eddig soha nem láthattunk.

Nem mindennapi fotó a Marsról

Bár a kutatók nagy erőkkel igyekeznek megfejteni, nem túlzás kijelenteni, hogy az a lenyűgöző vörös bolygó, amit sokszor a Föld utódjaként is emlegetnek, kifürkészhetetlen. A NASA szakértői a Mars körül keringő műhold (MRO) segítségével a közelmúltban több érdekes felvételt, illetve fotót is közzétettek a planétáról, nyilvánosságra hoztak már piramisról készült képet, találtak nedves területeket is - vagyis "bizonyítékokat" arra, melyek élet jeleire utalhatnak -, de olyan is előfordult, hogy túlvilági hangokat rögzítettek az égitesten. Legutóbb pedig ismét egy olyan jelenséget sikerült elkapnia az MRO-nak pár hónapja, ami meglepte a szakembereket...

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.