Megoldódott a Loch Ness-i szörny rejtélye - ez van valójában a vízben

Kiderült a titok, amely a legendás szörnyhöz kapcsolódik. De mi van a vízben, amely rettegésben tartja a látogatókat?

Legendás szörny

A Nessie-láz még soha nem égett úgy, mint az utóbbi időben. Nemrég egy Manchesterből származó nő jelentette, hogy kiszúrta a lényt, majd egy ír férfi is azt mondta, furcsa dolgot rögzített a kamerájával. Mindketten meg voltak győződve róla, hogy mit véltek felfedezni, és nem ők voltak az egyetlenek az évek során, akik bizonyítékkal szolgáltak a rejtélyes teremtményről. A kutatókat annyira foglalkoztatja már régóta a titok, hogy a közelmúltban a két legnagyobb és legismertebb Nessie-vadász magyarázatot adott arra, ami nemcsak a Loch Ness környékén élőket, hanem az egész világot érdekli az idők kezdete óta. Létezik vagy sem a fenevad, és mi rejtőzik a víz mélyén, ha egyáltalán van ott valami különleges.

Adrian Shine természettudós 1973 óta vezeti a Loch Ness projektet. Ekkor kezdett kutatni a mára világszerte elhíresült szörnyeteg után, még egy Machan nevű kamrát is készített a lény befogására. A másik önjelölt Nessie-vadász, Steve Feltham is meg volt győződve róla a kezdet kezdetén 1991-ben, hogy ha Loch Nessbe költözik, elkaphatja a teremtményt. A parton lakott és lakik a mai napig, hogy minden furcsaságot és apróságot dokumentálhasson, valamint kideríthesse az igazat.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.