Kitálaltak a légiutas-kísérők: égnek áll a hajuk azoktól az utasoktól, akik ezt csinálják a repülőn

Mutatjuk, hogy mik azok a dolgok, amiket semmiképpen ne csinálj, ha repülvel utazol.

Állandó problémák

A Szövetségi Légiközlekedési Hivatal (FAA) adatai szerint csak az Egyesült Államok légterében naponta több mint 45 000 járat és közel 3 millió utas repül. És mivel ennyi ember repül, nem meglepő, hogy a légiutas-kísérőknek vannak panaszaik az utasokkal kapcsolatban. A Twitteren több légiutas-kísérő megírta a tapasztalatait. Olyan dolgokról számoltak be, amelyek elmondásuk szerint rendkívül idegesítőek, mégis sok utas csinálja őket.

,,Az utasok sokszor zajszűrős fejhallgatót viselnek, és kiabálnak, amikor beszélni próbálsz velük" - írta az egyik stewardess. Egy másik kommentben arról számoltak be, hogy sokan fülhallgató nélkül néznek filmet és hallgatnak zenét, és többszöri figyelmeztetés ellenére sem kapcsolják ki.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...