Utazás

Ki haladhat át utolsóként a kereszteződésben? Még a gyakorlott sofőrök is elhasalnak ezen a rendkívül egyszerű KRESZ-teszten

Te vajon rátalálsz a helyes válaszra?

Ezúttal is dőreség a vakvéletlenben bízni

A szokásosnál is egyszerűbb KRESZ-teszttel jelentkezünk: ezúttal nem kell megállapítani a kereszteződésben történő áthaladás pontos sorrendjét, pusztán arra fogunk rákérdezni, hogy melyik az a jármű, ami utolsóként hagyhatja el a helyszínt. Így aztán könnyebb lesz majd tippelni, hiszen "csak rá kell böknöd" a szimpatikusnak vélt betűre. Ám aki nem szeretné a vakvéletlenre bízni a döntést, annak természetesen alaposan át kell gondolnia az egész forgalmi szituációt, a szellemi munkát tehát ebben az esetben sem lehet majd megspórolni. Ugye már a képzeletbeli rajtvonalnál állsz? Ha igen, akkor nem is húzzuk tovább az időt: kattints a galériára, és mutasd meg, hogy még a legtapasztaltabb vezetőket is simán leiskolázod!

A kérdés tehát egyszerű(nek tűnik): melyik jármű haladhat át utolsóként a kereszteződésben? Egy kicsit meg is könnyítettük a helyzetedet, hiszen a C jelű autó nem is szerepel a megadott opciók között.
Kattints a további képekért!

Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Utazás
Lifestyle
Pedig hidd el, a feladvány korántsem annyira bonyolult, amilyennek első blikkre tűnik!
Lifestyle
A törölközők keménységének több oka is lehet mosás után. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat és a lehetséges megoldást is.
Home&Design
Mutatjuk a leglátványosabb fali csempe típusokat, amelyek egytől egyig különlegessé tehetik a konyhádat.