Utazás

Ki haladhat át elsőként a kereszteződésben? Csak a legnagyobb zsenik fejtik meg elsőre ezt a KRESZ-tesztet - te boldogulsz vele?

Lássuk, mennyire vagy rutinos és tájékozott autóvezető!

Nem mindig indokolt az autóvezetők magabiztossága

Számos sofőr úgy véli, már régóta birtokában van mindazon ismereteknek, melyek felelősségteljes és csalhatatlan érzékekkel rendekező autóvezetővé teszik. A gyakorlat azonban néha rácáfol az efféle előfeltevésekre. Most újabb nagyszerű lehetőséget biztosítunk arra, hogy megmérd, mennyire vagy tisztában a KRESZ alapvető szabályaival. Lapozz: galériánkban mutatunk egy csavaros, de szerfelett szórakoztató tesztet, melyen tényleg csak a műfaj avatott mesterei mennek át elsőre! Máris jönnek a részletek!

A kérdés adott: milyen sorrendben haladhatnak át az autók a kereszteződésben? Próbáld meg lecsendesíteni az elméd, töprengj, végy számításba minden lehetőséget, aztán, ha úgy érzed, megvan a megoldás, lapozz!
Kattints a további képekért!

Ez a feladvány brutálisan meg szokta izzasztani a KRESZ vizsgázókat és nem véletlenül, hiszen tényleg kacifántos.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Utazás
Sztárok
Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.