Halálos baleset történt, teljes az útzár a 84-esen - Pénteki közlekedési információk

Pénteken ezek az események befolyásolják a közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát.

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

Az Útinform információi szerint az M0-s autóút keleti szektorában, a Megyeri híd irányába vezető oldalon, a péceli csomópont után az 53-as km-nél két személyautó és egy kamion ütközött össze. A sérült járművek a belső és a leállósávot foglalják el. A baleset mögött torlódásra és hosszabb menetidőre kell készülni.

Az 5-ös főúton, Örkény belterületén a Fő úti szakaszon két kisteherautó ütközött össze. Az 52-es km-nél lezárták a fél útpályát.

A 10-es főúton, Nyergesújfalu átkelési szakaszán, még tegnap este felborult egy kamion. A műszaki mentést befejezték, a teljes útzár már megszűnt, de az 54-es km-nél a fél útpályát még zárva tartják.
Ugyancsak a 10-es főúton, Leányvár közelében az árokba hajtott egy kamion. A 32-es km-nél félpályás korlátozás van érvényben.

A 84-es főúton, a Sopron és Kópháza közötti szakaszon, két személyautó frontálisan ütközött össze.Az egyik sofőr a helyszínen életét veszetette. A 117-es km-nél lezárták a főutat, a forgalmat megállították.

Az M1-es autópályán, Budapest felé a 141-es km-nél egy kamion az árokba hajtott. A főpálya forgalma zavartalan, de a leállósávot zárva tartják.

Ma sem lesz okunk panaszra, ugyanis akár 17 fokot is mutathat majd a hőmérő higanyszála.

Fotó és leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!