Utazás

Melyik nevezetes európai város van a képen? Csak a lángeszű földrajztudorok jönnek rá

Folytatjuk képzeletbeli barangolásunkat a vén kontinensen.

Egy mecset Európa mélyén

Képrejtvény-sorozatunk keretében európai körútra indultunk a nyár folyamán, utunkat pedig rendíthetetlenül folytatjuk, újabb és újabb fejtörőkkel próbálva meg még frissebbé, még izgalmasabbá és még szórakoztatóbbá tenni számotokra a nyarat. Ezúttal egy olyan feladvánnyal próbáljuk meg megédesíteni a napotokat, melyet tényleg csak azok fejthetnek meg elsőre, akik stabil és széleskörű földrajzi ismeretekkel rendelkeznek. (Azt persze már hozzá sem kell tennünk, hogy nem árt, ha mindez kimagasló intelligenciával, kreativitással, kitartással, és némi szerencsével is párosul.) Azt voltaképpen már elárultuk a bevezetőben, hogy az alábbi fotó egy európai országban készült, és talán újabb, nem kevésbé jelentékeny segítség lehet - bár erre értelemszerűen magad is rájössz -, ha azt is elmondjuk, hogy a fotón egy mecset látható. Most már csak azon kell eltöprengened, vajon az öreg kontinens mely országaiban találhatók mecsetek. Időd voltaképpen van, akár a tenger, úgyhogy ne türelmetlenkedj, s ne akarj azonnal, csípőből válaszolni! Tűnődj el a kérdésen, és ha úgy érzed, biztos vagy a dolgodban, vágd rá a választ, majd...

Melyik város van a képen?

Fotó: 123rf

...lapozz, mert rögtön el is áruljuk, helyes-e a megfejtésed!

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Azt hisszük, csak nekünk nőknek kellemetlen nőgyógyászhoz menni, pedig sokszor a dokik is kiakadnak egy-egy betegen. Most azt is elárulták, miért.
Sztárok
Többekről nem is gondoltuk volna, hogy ennyire fiatalok voltak, amikor először ágyba bújtak kedvesükkel.
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!