Utazás

Melyik varázslatos szépségű sziget látható a képen? Minden második magyar ide jár nyaralni, de csak nagyon kevesen tudják a választ

Szinte teljesen biztosak vagyunk benne, hogy te magad is jártál már a szóban forgó szigeten.

A legkönnyebb forduló?

Földrajzi tematikájú képrejtvény-szériánk talán legkönnyebb fordulója következik, hiszen most egy olyan üdülőhelyről fogsz fotókat látni, ami a magyar turisták körében is elsöprő népszerűségnek örvend. Úgy is fogalmazhatnánk: minden második magyar utazó megfordult már itt. Persze nem eszik olyan forrón a kását: így is keményen meg kell küzdened majd a helyes megfejtésért - csak akkor érhetsz célt, ha tényleg tökéletes memóriával és stabil földrajzi ismeretekkel rendelkezel. Ha nem szállt inadba a bátorság, akkor lapozz tovább: a játék részleteit galériánk rejti! Mindent bele!

Nos, meg tudod állapítani egyetlen felvétel alapján, hogy melyik szigetre is gondoltunk?
Kattints a további képekért!

Ha rajongsz a mediterrán hangulatú, egyúttal gazdag történelmi múlttal rendelkező városokért, akkor te sem fogsz sokat merengeni a megoldáson.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!