Kényeztetés mesterfokon - Gyógyfürdők Budapesten

Magyarország világszerte híres termál vizeiről, Budapestet pedig már a kelták is úgy nevezték el, hogy Ak Ink (ebből ered az Aquincum szó) ami bő vizet jelent. Mindig is fürdőváros voltunk. Az életet élvező rómaiak is kihasználták a környezet adta lehetőségeket, és kolóniát alapították, a török uralom alatt pedig mai napig használatban lévő fürdők épültek.

Széchenyi Fürdő

Az Állatkerti körúton található fürdőt sokan az elhíresült képről ismerik fel, ahol kedves öreg bácsikák sakkoznak a vízben békésen. Zsigmondy Vilmos kezdeményezte a Városligetben az első mélyfúrásokat, neki köszönhetjük ma Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexumának létezését. Összesen tizennyolc gyógyvizes medence mellett élménymedence és pezsgőfürdő is színesíti a szolgáltatásokat, de kaphatunk narancsbőr kezelést vagy járhatunk aquafitnesz órákra is.

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...