Utazás

Egyre nyáriasabbra fordul az idő, de az ország ezen részén még jégeső is lehet

Egyre szárazabb, melegebb levegő érkezik a Kárpát-medence fölé, emiatt kevesebb záporra, zivatarra kell számítani. Ezekben a megyékben van érvényben elsőfokú riasztás.

Keddi időjárás jelentés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján kedden általában sok napsütés várható a képződő gomolyfelhők mellett. Napközben a déli országrészben kedvezőek maradnak a feltételek néhány zivatar kialakulásához. Az erősebb cellákat intenzív csapadék, viharos széllökés (60-70 km/h) és apró szemű jégeső kísérheti. Estére azonban csökken a csapadékhajlam. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 27 fok között alakul.

Légy résen, hétfőtől jóval drágább taxizni Budapesten! Itt vannak az új tarifák.

Fotó: met.hu; leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Angela Levin királyi szakértő szerint Meghan Markle folyamatosan gyengíti Harry herceget, akinek rendre parancsokat is osztogat, amiket Károly fiatalabbik fia teljesít is.
Sztárok
Követői nem győzik dicsérni a gyönyörű műsorvezetőt, aki a napokban több fürdőruhában készült képet is megosztott magáról rajongói legnagyobb örömére.
Sztárok
2016-ban az egész világot sokkolta, amikor kiderült, hogy a tehetséges Anton Yelchin elhunyt, ám halálának körülményei még annál is borzalmasabbak és érthetetlenek, mint maga a tragédia ténye.