Utazás

Instant karma: Egy autós kielőzte a sort, de rögtön megbánta tettét

Végre valaki azt is videóra vette, ahogy egy szabálytalankodó megkapja, ami jár neki.

Imádjuk az autós kamerákat

Az autókban megtalálható beépített kameráknak mindig sikerült megragadniuk azt a pillanatot, amikor egy-egy szabálykerülő sofőr megkapja a megérdemelt büntetését. A mostani videót egy nagyobb forgalmú úton rögzítették és jól látható rajta, ahogy egy bunkó autós az összes várakozót megelőzi, majd egy meglehetősen szabálytalan módszert használva bekanyarodik a többiek előtt. A felvételen jól hallható, ahogy a felvételt készítő férfi felkiált meglepetésében a szabálytalanság miatt, azonban ami a következő pillanatban történik, attól neked is leesik az állad. Ha kíváncsi vagy a videóra, lapozz a következő oldalra.

Kattints, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó:youtube.com

Oldalak

Utazás
Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.