Gyerekek jelennek meg jogsi nélkül az utakon Magyarországon, mivel ezt az autót ők is vezethetik

A különleges jármű vezetéséhez Magyarországon sem lesz szükséges a B kategóriás jogosítvány. Ha népszerű lesz, akkor elszabadulhat a pokol az utakon.

Sok kommentelő szerint veszélyes lenne egy ilyenben kiengedni a tiniket az utakra

Nem rég számoltunk be róla a cikkünkben, hogy hiába figyelmeztettük mi is a sofőröket a fokozott ellenőrzésekről, sokan így is ittasan ültek be a volán mögé a hosszú hétvégén. Pedig húsvétkor még azokat is megszondáztatják, akiken alapból nem látszik, hogy fogyasztottak volna alkoholt.

Tuzson Bence közben arról írt, hogy az állam idén pilot jelleggel indítja el a gyakorlati oktatás ingyenes megszervezését, és a cél, hogy a jövőben ez teljes körű legyen. Az igazságügyi miniszter kiemelte, hogy 2024 szeptember elsejével a középiskolai oktatás részévé válik a KRESZ és az egészségügyi oktatás.

Viszont a fiatalok így is ellephetik az utakat, ráadásul B kategóriás jogosítvány nélkül. A galériánkban megmutatjuk a részleteket, mit kell tudni erről!

Az elektromos úgynevezett buborékautó már egy ideje megjelent Európában, de ezeket jelentősen átalakították.
Kattints a további képekért!

Ugyebár Magyarországon továbbra is zéró tolerancia van érvényben, ha ittas vezetésről van szó. De mennyi időnek kell eltelnie, hogy alkoholfogyasztás után kocsiba ülhess?

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Fashion&Beauty
VI. Fülöp feleségének hivatalos megnevezése Spanyolország királynője, de ha rajtunk múlna, Letícia a divat királynője címet is viselhetné.
Sztárok
Március 18-án startolt a TV2 népszerű napi sorozata, a Hazatalálsz második évada, amelyben a nézők minden hétköznap este izgatottan várják, hogy hogyan alakul Farkasliget lakóinak élete. Réti Adrienn...
Lifestyle
A Bika ma legyen észnél, mert fontos döntéseket kell meghoznia. Napi horoszkóp!