Utazás

Videón, ahogy elsüllyed az óriásjacht – Döbbenetes látványt nyújthatott

Pillanatok alatt mentőakció indult a jachton tartózkodók kimenekítésére.

Félresikerült vakáció

Egy közel 40 méter hosszú szuperjacht süllyedt el szombaton Dél-Olaszország partjainál. Az olasz partiőrség tagjai kilenc embert mentettek ki a süllyedő hajóról – írta meg az Insider.

A hétvégén az olasz sajtó arról számolt be, hogy a „My Saga” névre keresztelt motoros jacht Catanzaro Marina partjainál süllyedt el, az okokat azonban még vizsgálják. A Sky News beszámolója szerint a romló időjárási körülmények ellehetetlenítették, hogy egy mentő vontatóhajó gondoskodjon a jacht biztonságos elszállításáról.

A beszámolók szerint a teremtmény egy óriási kutyára hasonlít, rendkívül gyorsan mozog, de szinte lehetetlenség a nyomára bukkanni, mert amilyen hirtelen tűnik fel, olyan gyorsan válik köddé.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Utazás
Mediterrán hangulat és életérzés egész évben, csupán 5 órányira Budapesttől? Igen! Ezt nyújtja Opatija – olaszul Abbázia – a Kvarner-öböl partján fekvő kisváros, amelyet nemrégiben egy sajtóút...
Sztárok
Szinte hihetetlen, de Tina Turner már 83 éves, pedig a kinézete alapján évtizedeket is letagadhatna a korából.
Sztárok
Megyeri Csilla büszke arra, amit elért: önálló, független nőként tud létezni, még akkor is, ha közel egy évtizede párkapcsolatban él. Állítja: semmiben nem változna az élete, ha egyik pillanatról a...