Most ingyen kaphatsz 4 millió forintot, hogy a pároddal utazgathass 4 héten keresztül

Idén 12 szerencsés párt választanak ki, hogy utazgathassanak, és ehhez csaknem 4 millió forintot kapnak. Amit megspórolnak, azt megtarthatják!

Érdemes belevágni ebbe a kalandba

Már tényleg egyre jobb az idő, és a nyakunkon van a nyár, így indul a szezon. Mindegy, hogy a belföldi, vagy külföldi utazást választjuk majd, a lényeg, hogy új élményeket szerezzünk.

A repülőjegyek árai már most magasak, és valószínűleg még tovább emelkednek. Érdemes időben lefoglalni a jegyeket, illetve a szállást is, amivel szintén sokat tudunk spórolni. Persze jobb lenne az egészet ingyen megúszni, nem igaz?

Mit szólnál, ha 10 ezer eurót kapnál a nyaraláshoz, ami mostani árfolyamon átszámítva csaknem 3 millió 900 ezer forint. A galériánkban megmutatjuk, hogy mit kell ehhez tenned!

Mindig is szerettél volna utazási influenszer lenni? A kiwi.com ismét elindította a World Travel Hacker kampányt, aminek köszönhetően 4 hétig belekóstolhatsz ebbe.
Kattints a további képekért!

Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Bár Kamilla rangjának hála gyakorlatilag bármit megkaphatna a világon, a királyné jelenleg nem ékszerre vagy bármilyen más drága tárgyra vágyik, hanem valamire, amit csak Károlytól kaphat meg.
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.