Utazás

Brutális hideggel indul az október: ha tetszik, ha nem, feljebb kell majd tekerni a fűtést

Sajnos minden jel arra mutat, hogy idén elmarad a vénasszonyok nyara. A szeptemberhez hasonlóan az esztendő tizedik hónapját is a szokatlanul hűvös időjárás határozza majd meg - legalábbis az első napjait mindenképpen.

Folytatódik az esőzés

Nagyjából kilenc hónapokig tartott az idei aszály, de minden jel arra mutat, hogy az égiek most kamatostul visszafizetik a maratoni hosszúságú szárazság árát. Az utóbbi hetek során szinte alkalmunk sem volt rá, hogy felocsúdjunk a szinte szakadatlan esőzésekből. Európa-szerte folyik az aszály felszámolása, az előttünk álló héten továbbra is az eső lesz a meghatározó - idézte a 24.hu cikke a Kiderül.hu munkatársát, Molnár László meteorológust.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat információi szerint az utóbbi időszakban olyan nagy mennyiségű csapadék hullott hazánkban, hogy az jócskán meghaladta a sokéves átlagot. A szakember szerint a folyamatnak még nincs vége, a hétvégén várható csapadékmennyiséggel akár megduplázható-megtriplázható a 35-50 mm-es szeptemberi csapadékátlag.

Fotó: 123rf

Lapozz, máris folytatjuk!

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Lifestyle
Végre valamiben első a magyar - gondolhatnánk. Csakhogy egy elég súlyos és veszélyes lista élére kerültünk fel, amire egyáltalán nem lehetünk büszkék.