Utazás

Mi történik? Olyan időjárással indul 2024, amilyenre senki sem számított - mintha nem is január elején járnánk

Kellemesen enyhe, már-már tavaszt idéző időjárással kezdődik az új esztendő.

Időjárás: így indul 2024

Mintha nem is az esztendő leghidegebbjének tartott hónapjának elején járnánk: kifejezetten kellemes, enyhe, szinte már a kora tavaszt idéző időjárással veszi kezdetét a 2024-es év - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat aktuális előrejelzésében. Tarts velünk, galériánkból megtudhatod, pontosan mire számíthatsz az esztendő első néhány napján!

Kedden, azaz ma mindenütt fokozatosan javulnak a látási viszonyok, rövid időre a nap is kisüthet. Mindeközben délelőttől kezdve északnyugat felől ismét megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, így beborul az ég, és este az északi tájakon már gyenge eső is előfordulhat. A délnyugati, déli szél megélénkül, a Dunántúlon olykor meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 4 és 9 fok között alakul, délen néhol ennél enyhébb lehet az idő. Késő este 1 és 8 fokot mérhetünk.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
VI. Fülöp feleségének hivatalos megnevezése Spanyolország királynője, de ha rajtunk múlna, Letícia a divat királynője címet is viselhetné.
Sztárok
Március 18-án startolt a TV2 népszerű napi sorozata, a Hazatalálsz második évada, amelyben a nézők minden hétköznap este izgatottan várják, hogy hogyan alakul Farkasliget lakóinak élete. Réti Adrienn...
Lifestyle
A Bika ma legyen észnél, mert fontos döntéseket kell meghoznia. Napi horoszkóp!