Utazás

Kiadták a figyelmeztetést: szerdán újra elönti a csapadék az országot - jégdara, eső és hózápor egyaránt várható

Mielőtt elindulnál otthonról, vedd magadhoz az esernyődet: hidd el, ma tényleg szükséged lesz rá!

Még nem hagytuk magunk mögött a hidegfrontot

Az elmúlt napokban megérkezett Magyarországra a markáns hideghullám, mely véget vetett a különösen meleg, szinte már fojtogató, "nyárias" időjárásnak. A lehűlés azonban nem csak egy-két napra koncentrálódott, hanem tartósan velünk marad majd. Erre enged következtetni a szerdai időjárás is, mely - a hét első felében tapasztaltakhoz hasonlóan - rendkívül eseménydús lesz. Lapozz tovább, a részleteket a galériában olvashatod el!

Ma a felhőzet hazánk délkeleti, keleti részén is szakadozik, arrafelé rövidebb, másutt hosszabb időre is kisüthet a nap. Elsősorban a Salgótarján-Szeged vonal szélesebb sávjában, valamint a Dunántúl nyugati és északi tájain alakulhatnak ki a déli óráktól záporok, jégdara záporok, amelyeket villámlás, dörgés is kísérhet - írja a HungaroMet.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Utazás
Sztárok
A herceg 8 év együttjárás után tette fel a nagy kérdést Katalinnak, de kiderült, hogy miért várakoztatta ennyi ideig szerelmét.
Lifestyle
Az Oroszlán fokozottan figyeljen oda az egészségére. Napi horoszkóp!
Sztárok
A Bad Boys univerzum gyakorlatilag neki köszönheti a legkultikusabb jelenetét, amikor Will Smith és Martin Lawrence rommá szívatja az ajtóban állva.