Utazás

Ha az országnak ebben a régiójában élsz, havas esőre és hóra is számíthatsz ma

A csapadék súlypontja csütörtökön kelet felé helyeződik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 10 fok között valószínű.

A Dunántúlon szakadozik a felhőzet, keletebbre borult lesz az ég

Ma a Dunántúlon vékonyodik, szakadozik a felhőzet, keletebbre erősen felhős vagy borult lesz az ég. A csapadék súlypontja kelet felé helyeződik (miközben gyengül), ott az eső mellett, a hegyvidéki részeken havas eső, havazás is lehet. A Dunántúlon elszórtan alakulhatnak ki záporok a nap folyamán. Az élénk északnyugati szelet a szélcsatornában olykor erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 4 és 10 fok között valószínű - írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Fotó és leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.