Utazás

Mi történik? Horvátország után most Oroszországban is megmozdult a föld

Földrengés után, földrengés. A természet átveszi az uralmat?

Zágráb romok alá került

A napokban olyan erősségű földrengés rázta meg Zágrábot (Horvátország), hogy azt még a Dunántúlon is érzékelni lehetett. A váratlan természeti jelenség a Richter-skála szerint 5,3-as erősségű volt, ám pont elég volt ahhoz, hogy jelentős károkat okozzon a horvát fővárosban. A házak és épületek megrongálódtak, parkoló autókat nyomott össze az emeletes házakról lezuhanó törmelék sőt, még a város szimbólumának számító Mária Mennybemenetele Székesegyház épülete is megrongálódott. Az erős horvát földrengés után a mai nap folyamán Oroszországot is elérte, egy a zágrábi rengésnél is erősebb földmozgás. Lapozz!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Oldalak

Utazás
Lifestyle
A tócsni bármikor jó választás: noha egy roppant egyszerű ételről van szó, néhány finom mártogatóssal igazán remek gasztronómiai élményt tud nyújtani – az elkészítési folyamat során azonban nem árt...
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!