Honnan tudod, hogy Ő az igazi?

A kérdés, mely emberidők óta foglalkoztat minket, nőket. Vajon Ő az igazi, a nagybetűs Ő, akit az ég is nekem teremtett? Honnan tudhatjuk, hogy valóban megtaláltuk-e életünk szerelmét?

Te meg tudod különböztetni az igaz szerelmet a futó fellángolásoktól? Honnan tudhatjuk, hogy a férfi, akinek igent mondunk az oltár előtt, az igazi? Nos, tulajdonképpen, sehonnan. Mert soha nem tudhatjuk, de vannak bizonyos szempontokat, amiket, ha figyelembe veszel, akkor talán te is könnyebben rájössz majd, hogy vajon valóban az igazival sodort-e össze az élet.

  • Már a kapcsolat legelején tudtad ez most valami teljesen más. A köztetek lévő viszony nem mindennapi. Szokták is mondani, hogy ezt valahogy megérzi az ember, pláne a nők. Becsüld meg az ilyen kapcsolatot, mert manapság olyan ritka, mint a fehér holló.
  • Közös az érdeklődésetek. Persze ez nem azt jelenti, hogy ugyanolyan hobbit kell űzni mindkettőtöknek, de legalább tanúsítsatok érdeklődést azok iránt a dolgok iránt, amit a másik szeret. S, ha már közös érdeklődés, meg kell említeni a közös célokat is, hiszen szakemberek szerint egy olyan ember, akivel nincsenek közös céljaitok, az nem lehet az igazi.
  • Nem csak szerelmei, de legjobb barátai is vagytok egymásnak. Ami azt jelenti, hogy a turbékolás mellett meg tudtok beszélni minden problémát, képes vagytok együtt és egymás hibáin is nevetni, s ami még nagyon fontos, hogy meg is tudjátok nevettetni a másikat.
  • Mindig támogatjátok a másikat, és megosztjátok egymással vágyaitokat, álmaitokat. Fontos az érzés, hogy tudd az igazira mindig mindenben számíthatsz.

Ha úgy érzed ezek a dolgok a Ti kapcsolatotokban is maximálisan jelen vannak, akkor sínen vagytok, valószínű Te is megtaláltad az igazit, a másik feledet. Épp úgy, ahogy ez harmincegy évvel ezelőtt Margónak és Sándornak is sikerült, akik az RTL Klub AZ ÉV HOTELE című televíziós műsor legutóbbi epizódjának hotel tesztelői voltak múlt hét vasárnap.

Margó és Sándor harmincegy évvel ezelőtt ismerkedett meg egymással. A szomszédi kapcsolat hamar szerelemmé alakult. Az első találkozásuk utáni negyedik évben Sándor megkérte Margó kezét, aki természetesen igent mondott. Házasságuk azóta sok megpróbáltatáson és nehézségen jutott túl, de azt mondják, közösen együtt mindent meg lehet oldani. A házaspár tavaly meg is fogadta, hogy minden évben közösen együtt elmennek majd olyan helyekre ahol eddig még nem voltak és ahol kettesben lehetnek. Így esett a választásuk ezen a hétvégén Gosztolára és Sopronra. Ha kíváncsi vagy rá, hogy mi volt a pár véleménye a két szállodáról, amelyek beszálltak az észak-dunántúli régió hoteleinek versenyébe, hogy jövő év januárjában elnyerhessék AZ ÉV HOTELE címet, akkor mindenképpen nézd vissza az adást az RTL Most!-on.

Két újabb letesztelt hotel az észak-dunántúli régióban

A héten erre a két szállodára adhatod le szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán (www.facebook.com/azevhotele):

Hotel Lővér***superior

A szálloda az ország nyugati kapujában Sopronban, annak is egyik legszebb, legelőkelőbb üdülőnegyedében, a Lövérekben, fenyvesek, tölgyesek és gesztenyések között található. A város központjától 4 km-re fekvő hotel wellness részlegén pezsgőfürdő, úszómedence, szauna és modern fittness központ áll a vendégek rendelkezésére. A hotel kiváló fekvésének köszönhetően a közeli sétányok, a futópályák, a sport-, és teniszpályák is rengeteg programlehetőséget kínálnak az aktív kikapcsolódást kedvelőknek. A Hotel Lővér***superior igazi családias hangulatú szálloda. A tulajdonos és felsége hosszú évtizedekkel ezelőtt Budapestről költözött el Sopronba, hogy a lehető legjobb tudásuk szerint üzemeltessék a szállodát. Azt mondják, ahhoz, hogy egy hely jól tudjon működni nagyon fontos a személyes jelenlét és a jó kapcsolat a munkavállalókkal. Nem véletlen, hogy a szállodában nagyon kedves, több éve itt dolgozó személyzettel találkozik az ember.

További részletek: https://www.hotellover.hu/

Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel

A hotel Magyarország egyik legkisebb falujában, Gosztolán található. A szálloda kifejezetten jó választás lehet azoknak, akik szeretik a családias hangulatot, a csendet, a friss levegőt és a természetet, hiszen a településen csupán 16 fő él. A 19 éve működő élményhotel a szlovén, horvát és osztrák határ közelében számos programlehetőséget kínál: gyógyfürdők, kerékpártúrák, várak, orchideakert, csokigyár, erdei kisvasút, horgásztavak, Szent György energiavonalak. Ha viszont a szálloda falain belül, vagy a közvetlen környezetében pihenne valaki, akkor is megtalálja a számításait, hiszen a hotelhez wellness részleg is tartozik. Az erdőre néző fedett, mediterrán uszoda csodálatos kilátást biztosit a közeli fenyvesre. A külső pezsgőfürdő és élménymedence mellett érdemes kipróbálni a Feng shui kertet, ahol szalonnasütő, függőágy, kerti tó, fűszernövény spirál és Kneipp taposó segít az ellazulásban.

További részletek: https://wellnesshotel-gosztola.hu/

Szavazz most és nyerj egy wellness hétvégét az egyik hotelbe!

AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán ( www.facebook.com/azevhotele) vasárnap délig szavazhatsz a műsorban bemutatott fenti szállodák valamelyikére. Döntsd el Te, hogy melyik hotel legyen az Észak-Dunántúl legjobb hotele és így melyik indulhasson januárban AZ ÉV HOTELE címért a sorozat döntőjében. Érdemes megfontolnod a választásodat, mert a voksolást követő héten abba a szállodába nyerhetsz egy wellness hétvégét, amelyikre a szavazatodat leadtad.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!