Hogyan lehetünk kettesben három gyerek mellett?

Most vasárnap tovább folytatódik a hotelek tesztelése az utazók szemszögéből az RTL Klub-on 13:15-kor AZ ÉV HOTELE című műsorban, amiben ezúttal Mártát és Gábort ismerhetjük meg, akik három gyermekükkel igazi nagycsaládban élnek. Ezen a hétvégén együtt utaznak öten egy wellness hétvégére, ahol kipróbálják és értékelik is a hoteleket, ami nem csak számukra, de a hotelek számára is igazi kihívás lehet. (X)

Öten egy hotelszobában

Mártának és Gábornak kevés ideje volt egymásra mióta legkisebb lányuk Zsófia is megszületett. Ezért most szeretnék, ha ezen a hétvégén a családi közös percek mellett kettesben is lehetnének. Hogy ez lehetséges-e egyáltalán, az csak a műsorból derül majd ki.

Újabb két hotelre szavazhattok vasárnaptól

Májusban Kis-Balaton környéke legjobb hotelét választjuk meg. Vasárnap a két hévízi és zalakarosi hotel után ezúttal Alsópáhokra látogatunk el és visszatérünk Hévízre is. Természetesen ismét lehet majd szavazni a műsor után egy héten át. Minden szavazat számít, hiszen a www.facebook.com/azevhotele oldalon leadott voksok döntenek majd arról, hogy melyik hotel lesz A HÓNAP, majd végül AZ ÉV HOTELE. Érdemes szavazni, mert minden héten, így a jövő héten is két wellness hétvége kerül kisorsolásra a kipróbált szállodákban:

A Kolping Hotel****Spa &Family Resort Alsópáhokon Hévíz és a Balaton szomszédságában fekvő családbarát szálloda. A vendégek különleges családi apartmanokban szállhatnak meg, ahol bababarát kiegészítők segítik a pihenést. A legkisebbek kipróbálhatják többek között a tekerős gokartokat, a kalandjátszóteret és a kötélpályát is. Miközben a gyerekek Bobóországban játszanak, a szülők kikapcsolódására is van mód például a gyógy- és kényeztető szolgáltatások vagy éppen a fürdőben fény- és hangterápiáva segítségével. További információ itt!

A Hotel Palace**** Hévíz központi sétálóutcájában található, alig 200 méterre a Hévízi tótól. Ahhoz, hogy élvezzük a tó előnyeit nem szükséges még a pár perces sétát sem megtennünk, hiszen a hotel falai között is wellnesselhetünk, de akár kipróbálhatjuk a tradicionális hévízi gyógykúrát is, akár az iszappakolásról vagy éppen elektro- illetve hydroterápiáról legyen szó. További információ itt!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!