Így néztek ki a repülőgépes kaják az '50-'80-as években
A múltkor kifejtettük, hogy a repülőgépes kaják nem a legjobbak, de a következő retró fotók erre rácáfolnak.
Amikor még a repülőgépes kaják elsőosztályúak voltak
A következő retró fotókat egy skandináv légitársaság osztotta meg, az elképesztő és egyben hihetetlennek tűnő képek pedig bemutatják, milyen volt a repülőgépen kapható ételek kínálata régen, az '50-estől a '80-as évekig. A homártól kezdve a kaviáron át a különböző húsokig szinte mindent fogyaszthattak az utasok, ráadásul a felvételek alapján a minőség is olyan volt, amit a mai felhozatal messze meg sem közelít. Az idő múlásával a prémium kaják eltűntek, az adagok jóval kisebbek lettek, igaz ez főleg a másodosztály étlapjára. Ha valaha csalódtunk már a fedélzeti menüben, akkor ezek a vintage leletek nem fognak segíteni, de nagyon jó őket nézegetni.
Profi kiszolgálás, magas minőség
Lehet, hogy korábban azt írtuk, a fedélzeti kínálat nem versenyezhet a luxuséttermek felhozatalával, de ezek a fotók másról árulkodnak. Nem csak a profi kiszolgálást mutatják be, de egyértelműen látszik a magas minőség és széles választék, ami nyilván hozzájárult az utasok elégedett vigyorához, ami a képeken is visszatükröződik.
Komplett készletet kaptak az utasok
A fotókon komplett szalámi- és húskészleteket látunk, amivel manapság akkor találkozunk, ha a boltban sorban állunk a felvágottakat kínáló pult előtt. Ilyenkor érezzük, hogy nem ártana feltalálni mégis az időutazást, hogy legalább ezekre a járatokra felkerülhessünk.