Hogy az idő ne csak múljon, hanem teljen is!

A Ramada Balatonban most a klasszikus wellness pihenés mellett speciális ajánlatokkal is várjuk kedves vendégeinket. Elindítottuk két új programunkat!  (x)

Hozza magát formába a Ramada Balaton kollégái segítségével vagy vegyen részt a Ramada Balaton Akadémia képzésén!

Hozza magát formába!
Aktív pihenés a Balaton partján. Nyerje vissza életerejét és váljon fittebbé! Mindjárt itt a strandszezon! Töltsön el néhány napot szállodánkban, és bátran sütkérezhet nyáron, balatoni strandunkon!
Kezdje a napot egy kiadós Balaton parti sétával, majd reggelizzen bőségesen! Kollégáink szeretettel várják egy állapotfelmérésre, melynek segítségével elkezdheti a programot.

Mihez van kedve? Úszni, biciklizni, fallabdázni? A Ramada Balatonban mindezt egy helyen megtalálja. Ráadásul Böröcz Sándor executive séfünk gondoskodik a programhoz igazodó, zöld büfé kínálatról.
A sportprogramok után hagyja, hogy masszőrjeink kényeztessék különféle hagyományos és egzotikus kezelésekkel, vagy látogassa meg barátságos wellness részlegünket.

 

Ramada Balaton Akadémia
A Ramada Balaton Akadémia a Ramada Hotel & Resort Lake Balaton, a Human Qualities Kft. és a The British Connection közös kezdeményezése, küldetése és egyben mottója a “Knowledge & Well-being”, azaz a tudás és a tanulás összekapcsolása a kellemes élménnyel és jó érzéssel.

Célunk, hogy vendégeinknek ne csak pihenési és rekreációs lehetőségeket nyújtsunk, hanem speciális tanulási lehetőségeket is az üzleti szférában és a magánéletben egyaránt sikerre vágyók számára.

 

A kurzusok széles választékát kínáljuk: a női selfbrandingtől az angol és német nyelvű üzleti kommunikáción, illetve vezetői készségek fejlesztésén át a tudásmenedzsmentig számos tanfolyamot indítunk május közepétől magyar, angol és német nyelven. Kurzusaink egész éven át elérhetőek lesznek az érdeklődők számára és a palettát az igényeknek megfelelően bővítjük.

 

Ajándékozza meg Szeretteit bármely tavaszi programunkkal, hogy testben, lélekben és szellemben egyaránt feltöltődve térhessenek haza!
Ramada… - a Balaton másként
www.ramadabalaton.hu

 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!