Hivatalos: ez lesz 2022 legnépszerűbb úti célja

Reményeink szerint 2022-ben jóval többet utazhatunk külföldre, így rugalmas feltételek mellett akár már most érdemes lefoglalni az álomnyaralást. Mutatjuk, melyek lesznek a legnépszerűbb úti célok.

A 10 legnépszerűbb úti cél 2022-ben

Az elmúlt közel két év bezártsága után szinte mindenkiben ég már az utazási vágy, így nem is csoda, ha fejben már most a 2022-es álomnyaralásunkat tervezzük. A világ egyik legnagyobb utazási márkája, a Lonely Planet, minden évben közzéteszi jövőévi jóslatait azzal kapcsolatban, hogy melyik lesz turistaszempontból a 10 legnépszerűbb ország. Lássuk a 2022-es listát!

Kattints a galériára!

10. Egyiptom - Ez az ország ad otthont a világ hét csodája közül az egyiknek, a gízai piramisoknak, melyek mindig is az egyik legizgalmasabb turistalátványosságnak számítottak. Az újabb felfedezésekről és rekonstrukciókról nem is beszélve. Például a csoport legrégebbi darabja, a Dzsószer-piramis csak most nyílt meg újra a nagyközönség előtt.
Kattints a további képekért!

Az év vége felé sorra jelennek meg a rangsorok, jelen cikkünkben bemutatunk egy hazai és egy globális toplistát, amin azok a városok szerepelnek, ahol a legjobb élni 2021-ben.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak