Utazás

Hétvégén ezeken a metró és a HÉV vonalakon pótlóbuszok közlekednek

HÉV vonal

A MÁV-HÉV Zrt. pályakarbantartást végez a H6-os HÉV vonalán Közvágóhíd és Dunaharaszti külső között a november 14-15-i hétvégén. A munkálatok miatt a Közvágóhíd és Tököl között járó vonatok csak Dunaharaszti külső és Tököl állomások között közlekednek, Közvágóhíd és Dunaharaszti külső között a vonatok indulási időpontjaiban pótlóbusszal lehet utazni. A Közvágóhíd és Ráckeve állomások között járó vonatok változatlanul közlekednek. A H6-os HÉV Dunaharaszti felső, Millenniumtelep, Szent István utca, Soroksár, Hősök tere, Soroksár felső, Torontál utca és Pesterzsébet felső megállóhelyeken mindkét irányban a Ráckeve irányú peron mellett áll meg. A pótlóbuszokon lehet kerékpárt szállítani - közölte a BKK. Lapozz, folytatjuk!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Utazás
Sztárok
Szinte hihetetlen, de Tina Turner már 83 éves, pedig a kinézete alapján évtizedeket is letagadhatna a korából.
Sztárok
Megyeri Csilla büszke arra, amit elért: önálló, független nőként tud létezni, még akkor is, ha közel egy évtizede párkapcsolatban él. Állítja: semmiben nem változna az élete, ha egyik pillanatról a...
Fashion&Beauty
A hajápolás nem a megfelelő sampon vagy balzsam kiválasztásánál kezdődik. Rengeteg olyan dolog van, amit meg kell tennünk, hogy a tincseink szépek és egészségesek maradjanak.