Utazás

Te hányba mernél bemenni? Ezek a világ legfélelmetesebb templomai

Mindegyik épülethez vér tapad.

Különös történetű templomok

A templomokról általában csupa jó dolog jut eszünkbe: leggyakrabban a béke és a hit helyszíneként definiáljuk Isten házát, ahová belépve megszáll minket a végtelen nyugalom és úgy érezzük, itt semmi rossz nem érhet minket, hiszen védve vagyunk. Sajnálatos módon azonban ez nem minden templomra igaz, ugyanis több szent épületet is szellemek kísértenek, akik nem hagynak egy csepp nyugalmat sem az odalátogatóknak. Galériánkban bemutatjuk a világ öt leghátborzongatóbb templomát, ahová az emberek alig mernek belépni, ugyanis mindegyikükben közös egy dolog: falaikhoz vér tapad.

Hidegrázós helyek

Szűz Mária-templom – Clophill, Egyesült Királyság Manapság ez a templom teljesen romokban áll, mivel 1848-ban egy új templomot építettek a közelében – azóta viszont rengeteg furcsa dolog történt itt. Többek között szerzetesek kísérteteit látták a romok között kóborolni, akik aztán rejtélyes módon eltűntek a levegőben, de a templomról azt is híresztelik, hogy régebben ördögimádók, és a fekete mágia szerelmeseinek helyszíne volt.
Kattints a további képekért!

Évek óta szolgáltatja a beszédtémát a különleges, egyben ijesztő vízesés: olyan, mintha valódi vér csurogna a jégből – cikkünkből most megtudhatod, mi áll a döbbenetes jelenség hátterében.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
A postai kézbesítő okosan tudta, hogy mit kell csinálni. Fel is tudta venni a nyugdíjakat, de aztán elkapták.
Lifestyle
Kiszedi a foltokat, sőt, visszaadja a fehér ruhák régi frissességét is.