Utazás

Három év után ismét Magyarországon toboroz légiutas-kísérőket az Emirates

Magyar munkatársakat toboroz légiutas-kísérő csapatába a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága, az Emirates.

Ismét magyarokat keres az Emirates

Hétfőn a dubaji légitársaság a Hotel President Budapestben olyan munkatársakat keres, akiknek szenvedélye a vendéglátás, a személyre szabott, kifogástalan kiszolgálás.

Emirates légiutas-kísérő légitársaság munka cabin crew repülő utasszállítás vendéglátás toborzás Dubaj Budapest

Mivel az Emirates számára a biztonság az első, az ideális jelölt magabiztosan végzi a fedélzeti kiszolgálás különböző feladatait, különösen a biztonsági eljárásokat. Az Emirates-hez felvételt nyerők világszínvonalú képzésben részesülnek a légitársaság hipermodern dubaji oktatóközpontjában.

160 különböző nemzetiség

Emirates légiutas-kísérő légitársaság munka cabin crew repülő utasszállítás vendéglátás toborzás Dubaj Budapest

Az Emiratesnél igazi multinacionális közegben dolgozhatnak a légiutas-kísérők, hiszen 160 különböző nemzetiséget képviselnek, akik között magyarok is vannak szép számmal. A dubaji légitársaság kiemelkedő karrierlehetőségeket ajánl a jelentkezőknek, kiváló képzési lehetőségekkel és a munkavállalóknak szóló kedvezmények széles skálájával.

Komplex juttatási csomagot kínálnak, amely tartalmazza például az adómentes fizetést, a vállalat által biztosított ingyenes szállást Dubajban, ingyenes munkahelyi transzfert, világszínvonalú egészségügyi ellátást, valamint kedvezményes vásárlási és szabadidős programlehetőségeket. A légitársaság továbbá kedvezményes utazási lehetőségeket is biztosít a légiutas-kísérők és hozzátartozóik számára az Emirates hat kontinensen átívelő hálózatának számos úticéljára.

Az Emirates 2014 óta üzemeltet járatokat Budapestről, így a magyar utazók már heti 5 járattal repülhetnek Dubajba, és tovább az Emirates hálózatán belül – írja közleményben a Flow PR.

A többség úgy tudja, hogy a 8848 méter magas Mount Everest a legnagyobb hegy a Földön. Nos, súlyos tévedés - rögtön mutatjuk is, hogy miért!

Leadfotó: FLOW PR/Emirates

Oldalak

Utazás
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!