Utazás

Dermesztő, mit szúrt ki a Google Térkép az erdőben – Fotó

A Google Térkép szolgáltatásait mindenki szereti és használja, hiszen megannyi hasznos funkcióval van ellátva, amelyek segítségünkre lehetnek a mindennapok során. De nem mindennapos, amit most szúrt ki a kereső.

A híres alkalmazás

A Térképpel bárhova eljuthatunk anélkül, hogy egy helyről sok információnk lenne, de megtervezhetjük utunkat egészen az apró részletekig is például egy idegen országban, így nem kell bolyonganunk a gyakran kacifántos utcákon. A felület legnépszerűbb alkalmazása azonban manapság minden bizonnyal az Utcakép, amelynek segítségével meg tudjuk nézni, hogy is néz ki egy-egy hely a valóságban egy adott időben. A Street View viszont néha olyat is mutat, amire rácsodálkozhat az ember: ez történt nemrégiben is az Egyesült Államok egy erdőjében, ahol furcsa dolgot örökített meg a műholdas felvétel.

Lapozz a részletekért!

Fotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.