Természetközeli nyaralásra vágysz, de nem mondanál le a luxusról? Akkor a glamping neked való!

Hallottál már a glamping kifejezésről? Ha kíváncsi vagy, mit jelent ez a trend, vagy arra, hogy hazánkban hol próbálhatnád ki, akkor olvass tovább!

Harmóniában a természettel

A világunk folyamatos változásban van és ez alól természetesen az utazási szokásaink sem kivételek. Te is unod már a fényűző szállodákat és kipróbálnál valami mást? A természetbe vágysz, de közben nem adnád fel a hotelek biztosította kényelmet? Akkor a glampinget neked találták ki. Na de mi az a glamping? Ez az új trend két angol szóból ered: a glamour és a camping összevonása, ami így luxuskempinget jelent. A kikapcsolódást segíti továbbá, hogy a szállásokon nincs internet hozzáférés, de még csak televízió sem. Csak te és a természet. Kizárhatod a külvilág zaját és ehhez nem kell se kempingágy, se hálózsák, se szúnyogriasztó. A sátrakhoz a legtöbb helyen tartozik egy konyha és egy minden vágyat kielégítő hálóhelyiség is. A glamping-ben nagy hangsúlyt fektetnek a modern berendezésre, amelyet természetes jellegű kiegészítőkkel dobnak fel. A repjegykiraly.hu összeszedte a legszebb luxuskempingeket a világ minden tájáról, köztük hazai verziókkal is, amit akár Te is kipróbálhatsz!

Kattints a galériára!

Eco Camp Torres del Paine, Chile - Garantáltan életre szóló élményekkel gazdagodhatunk, ebben a gyönyörű kempingben a chilei Patagónia közepén. A szálláshelyen nincs elektromos áram, de ennek ellenére hatalmas előnye, hogy egy olyan tetőtéri ablakkal rendelkezik, ami mindenért kárpótol minket, hiszen egész éjjel gyönyörködhetünk az égboltban.
Kattints a további képekért!

A tökéletes nyaralás helyszínét keresed? Van egy szuper tippünk! Elég egy pillantás erre a partra és garantáltan te is beleszeretsz!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak