Utazás

Épp szállt volna be a nő a kocsijába: halálra rémült a lénytől, ami a vezetőülésen ült - Videó

Az autó tulajdonosa fülsiketítő sikongatások közepette fogta menekülőre.

Ha autónk biztonsága a tét

Sokan egyfajta második otthonukként tekintenek autójuk utasterére, különös tekintettel persze a vezetőülésre, melyben a sofőr a legtöbb időt tölti, míg a kocsiját irányítja. Ebben a piciny, mégis biztonságosnak vélt, intim kis térben nem érhet bennünket semmi baj - gondoljuk néha naivan. Ha ugyanis a külvilág mindenáron be akar törni ebbe a bensőséges szférába, csak feltekerjük az ablakot, az ajtókat becsukjuk és megvárjuk, míg elül a veszély. Vannak azonban helyzetek, amikor még ezek az alaposan begyakorolt biztonsági óvintézkedések sem vezetnek eredményre. Ritka, de nem elképzelhetetlen, hogy egy furcsa lénnyel találjuk szembe magunkat a vezetőülésen, amikor nyugodtan, derűsen szállnánk e a saját autónkba. Az ilyesfajta élmények persze különösen megrázóak - majdnem olyanok, mintha lefülelnénk egy alattomos tolvajt a lakásunk kellős közepén. Mindkét esetben óriási riadalom jár át bennünket, elfog a pánik, és persze a felháborodás is hatalmába kerít, de létezik mindenkit üdvözítő, tökéletes recept arra vonatkozólag, hogy mégis hogyan kell viselkedni egy ilyen szituációban? Természetesen nem. Most következő történetünk főhősnőjének ösztönös reakciója is ezt támasztja alá.

Fotó: 123rf

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Utazás
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.