Utazás

Vakáció a Familyparkban

Itt a nyári szünet! Mi lehetne jobb, mint egy közös családi programozás? A Familyparkban, Ausztria legnagyobb szabadidőparkjában minden korosztály megtalálja a neki való szórakozást! A meleg nyári napokon pedig a frissítő hűsölés is garantált.

Ausztria legnagyobb szabadidőparkja 145 000 m²-en kínál önfeledt szórakozást és izgalmas kalandokat az egész családnak. A burgenlandi St. Margarethenben található Familypark a Ruszti-dombvidék szívében fekszik és a Fertő tó körüli üdülőrégióban a családok egyik legkedveltebb célpontjának számít.

Több mint 30 attrakció a 4 gondosan megtervezett tematikus világban bíztosítja az egyedülálló kalandot és szórakozást. Tegyetek egy pörgős utazást az Istenek hullámvasútjával (Götterblitz) vagy a Patkánymalom hullámvasúttal (Rattenmühle). Felnőtt kíséretében mindkét attrakció használható már 1 méteres testmagasságtól. A kevésbé bátrak számára pedig, a hangulatos Mesekörhinta, a Malacpálya és a nosztalgikus Erdei vasút biztosítja a kalandozást.

Fedezd fel a 2024-es év új attrakcióját

Ülj fel és hintázz! Az Azurgóval vad száguldás vár rátok 12 méteres magasságban! Ezen a hatalmas hintán a hasbizsergés garantált. A gyerekek, felnőtt kísérővel, már 1 méteres magasságtól hintázhatnak a fellegekben.

Ám ennél még több újdonságot is felfedezhettek! Közvetlenül mellette új pompában ragyog az egykori Oldtimer-konvoj, amely most Tölgyerdő-konvoj néven rója a köröket. Utazásotok során aranyos törpeházikók és színes sárkánytojások mellett fogtok elhaladni.

Ezután a hangulatos utazás után átsétálhattok az újonnan kialakított Meseerdőn. Az életnagyságú figurák közelebb hozzák a legismertebb meséket.

Vad száguldás az Azurgóval - Femcafe

Hűsítő élmények a meleg nyári napokon

Süt a nap és egyre emelkedik a hőmérséklet? Akkor a Familypark a tökéletes hely neked és a családodnak! Számos vízi attrakció biztosítja a hűsölés szórakoztató módját. A Hódváron (Biberburg), Ausztria legnagyobb vadvízi hullámvasútján senki sem marad szárazon. Ha azonban a 17 méter magasból való ereszkedés túl sok lenne, akkor irány a Krokopálya! Itt szelídebb magasságból csobbanhatunk a vízbe. A Repülő halak körhintán pedig egy joystick segítségével magunk irányíthatjuk a saját halunkat, és eldönthetjük, hogy el akarjuk-e kerülni a tengeri lények vízsugarait vagy sem.

Azok számára, akik jobban szeretik a talajt a lábuk alatt, Neptun vízi birodalma és a Vízerőmű vízi játszóterei pont megfelelőek. A meleg nyári napokon garantált a felfrissülés!

Family Park vizes élményrésze - Femcafe

Rendezvényajánló

Filippo szeretettel meghív júliusi és augusztusi nagy nyári bulijára! Meghosszabbított nyitvatartással és egy színes keretprogrammal vár titeket. Pop-up akrtobatikus mutatványokkal és édes finomságokat ajándékozó gólyalábas zsonglőrökkel készül lenyűgözni a vendégeket. Természetesen Filippo is a parkban fog sétálgatni ez idő alatt. Ezenkívül pedig nagszerű szabadtéri koncertekre lehet számítani a híres, német nyelvű énekesek előadásában.

Tovább a rendezvényhez

Vásároljatok online és spóroljatok!

Ha az online áruházban vásároljátok meg jegyeiteket vagy éves bérleteiteket, 3 eurót takarítotok meg. A 3 év alatti gyermekek számára a belépés ingyenes. A jegy ára a látogatás időpontjától függően változik. További információ magyarul: www.familypark.at/hu/arak

Ide kattintva juttok az online shopba.

A 2024-es szezon március 23-től november 3-ig tart, a pontos nyitvatartási idő megtalálható a Familypark magyar nyelvű oldalán.

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Utazás
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.