Utazás

Ez a világ 5 legfélelmetesebb repülőtere

Azt gondolnánk, maga a repülés is elég ijesztő tud lenni, de ez az érzés fokozódhat, ha a leszállásnál meglátjuk ezek közül bármelyik repteret. Öveket becsatolni, érkezik a világ 5 legrémületesebb repülőtere.

Félelmetes földetérés

Izgalmas, sőt, egyenesen félelmetes utazás vár azokra, akik a következő helyekre szeretnének eljutni. Van néhány repülőtér, ahol el sem tudjuk képzelni, miként zajlik a le- és felszállás, ugyanis a kifutópályák rendkívül veszélyesnek tűnnek. Máris mutatjuk, melyekről van szó. Kattints a galériára!

St. Maarten - Princess Juliana International Airport - Több nagy nemzetközi légitársaság is indít, valamint fogad menetrendszerinti járatokat a Karib-térség egyik legkedveltebb üdülőhelyére. A mindössze 2200 méter hosszú kifutó ideális lenne kis, vagy közepes méretű gépek számára, de mivel a szigetvilág egyik legforgalmasabb légikikötőjéről van szó, több nagyobb repülőgép is landol itt. A gépek Maho Beach fölött szállnak le, szinte karnyújtásnyira a strandolók feje felett.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Gyakran találkozhatunk különféle konyhai praktikákkal a közösségi média platformokon, ezek közül néhány pedig különösen hasznos és életmentő.
Fashion&Beauty
Az évek során rengeteg új és kissé meglepő divattrendnek lehettünk már tanúi, a dupla derekú nadrágok pedig kétségtelenül közéjük tartoznak.
Fashion&Beauty
A krómozott körmök népszerűsége az egész év során töretlennek bizonyult, idén ősszel viszont új szintre lépett szépségük, ugyanis gyönyörű, meleg színekbe burkolják a leghűvösebb napokat is.