Hirdetés

„Az élet többről szól, mint ülni egy asztalnál, hogy pénzt keress” - Nézd meg az anyukát, aki felmondott, aztán elképesztő dolgot tett

Sokszor szembejön velünk a mondás, miszerint az élet túl rövid és nem szabad vesztegetnünk a drága időnket. Most kell élnünk, élveznünk minden pillanatot. A következő történet egy bátor anyáról és hat éves kislányáról szól, akik megtanítanak mindenkit a „Carpe diem” életérzésre.

Tragédia sarkallta a nem mindennapi döntésre

Amikor Evie Farrell közeli barátja elhunyt rákban 42 évesen, akkor jött rá, hogy az élet valóban nagyon rövid. Ezután ahelyett, hogy a megtakarított pénzéből felújította volna lakásukat (ahogy azt addig tervezte), fogta akkor öt éves kislányát, és nekivágtak, hogy körbeutazzák a világot. „A barátnőm elhunyt rákban… Ő volt a legcsodálatosabb nő, akit ismertem és két kisgyereket hagyott hátra. Ez az eset elég nagy pofon volt ahhoz, hogy felnyissa a szemem és emlékeztessen, hogy meg kell tennünk mindent az életben, amit szeretnénk, addig, amíg lehet” – mesélte Evie az ausztráliai Daily Mailnek.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: Instagram/Mumpacktravel

Oldalak

Szólj hozzá Te is!