Utazás

Budapest bekerült? - Kiderült, melyek a legjobb pénztárcakímélő úti célok 2017-ben

Bár még éppcsak átléptük az új év küszöbét, sokan már most tervezgetjük, hová utaznánk idén szívesen. A Go Euro felmérései alapján összeszedtük 2017 legjobb potenciális európai úti céljait, melyek nem csak gyönyörűek, de a pénztárcádat is kímélik.

10. Bukarest, Románia

A román fővárosban találkozik a múlt és a jelen, világi jellegét adják a szűk, keskeny utcák, klasszikus stílusát képviselik a faragással díszített volt bojár-paloták, az építészetben ugyanakkor a modernség is visszaköszön. A legjobb pedig, hogy itt van a szomszédban.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: Budnews.hu, Azamaraclubcruises.com

Oldalak

Utazás
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.