Utazás

Ennél szebbet ma nem látsz: Megnyílt Európa káprázatos jéghotele

Idén 34.alkalommal épült meg a lélegzetelállító svéd jéghotel a lappföldi Jukkasjärviben. A szálloda különlegessége, hogy teljes egészében a Torne folyó jegéből készült, és tavaszra mindig elolvad.

Ez a káprázatos szálloda 15 egyedi lakosztályból, egy díszteremből és egy nagyteremből áll, amelyet 32 ​​művész tervezett. A jéghotel mellett egy mozi, faházak, három étterem és természetesen egy jégbár is helyet kapott. A jéghotel témáját idén a mesék, a természet és a kulturális hagyományok adják. A vendégek jégszobrokban, jégbe vájt sivatagi tájakban, tündérekben, trollokban, valamint a csokoládé istennőjében is gyönyörködhetnek. Íme néhány kép róla teljes jeges pompájában.

A svédországi jéghotel az egyik legkülönlegesebb hely a világon, ahonnan megcsodálhatod a sarki fényt is.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: TimeOut

Ez a tuti tipp segíthet reggelente gyorsan eltüntetni a jeget a szélvédőről!

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.