Utazás

Érvényben a másodfokú hőségriadó - Akár 34 fok is lehet

Jobb, ha most nem erőltetjük a kinti programokat. Íme néhány tipp, amit érdemes megfogadni hőségriadóban!

Erre vártunk

Ha eddig úgy érzeted, hogy valósággal elmaradt az idei nyár, akkor most hidd el, hogy pótolhatsz mindent, hiszen ezen a héten varázslatos, napos időnk lesz. Ennek ellenére érdemes vigyáznunk egészségünkre, hiszen az extrém UV-sugárzás és a másodfokú hőségriadó miatt fokozottan kell ügyelnünk egészségünkre főleg akkor, ha valamilyen krónikus betegséggel is küzdünk. Kedd délután és este főleg az észak-nyugati országrészben kell árnyékba vonulnunk, ugyanis itt akár 34 fokot is mutathat a hőmérő higanyszála. Ezen a területen előfordulhatnak záporok, zivatarok, sőt jégeső is. Késő estére 20 és 25 fok közé csökken a hőmérséklet. Lapozz, folytatjuk!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Utazás
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!
Fashion&Beauty
Te milyen időközönként mosod ki farmernadrágjaid? Az egyik leghíresebb divattervező egy igen sokkoló választ adott, azonban mi utánajártunk, hogy mi is az igazság.