Utazás

Megdöbbentő esetnek lehettek szemtanúi egy repülőgép utasai a kényszerleszállást megelőzően

Kényszerleszállást hajtott végre egy Görögországból induló repülőgép vasárnap éjszaka, miután a pilótája rosszul lett és magára zárta az ajtót.

Kirohant a levegőben lévő repülőgép kapitánya a pilótafülkéből

Érdekes útban lehetett része vasárnap éjszaka a Görögországból hazatartó utasoknak, ugyanis a repülés közepén a pilóta kirontott a fülkéből és a mosdóba szaladt. A levegőben lévő repülőgép kapitánya ezt követően magára zárta az ajtót és ki se jött onnan a landolásig.

Ezután az első tiszt vette át az irányítást a repülőgép felett és egyedül szállt le az utasszállítóval.

„A gépet a leszállópályán öt tűzoltóautó és két mentőautó fogadta a leszálláskor” – nyilatkozta egy utas a Scottish Sunnak, aki azt is elmondta, hogy a repülőn már bejelentette az első tiszt, hogy a kapitány rosszulléte az azonnali leszállásnak az oka. A fiatal másodpilóta azt is kiemelte, hogy pilótatársával már 13 órája voltak szolgálatban.

Az EasyJet szóvivője a Mirrornak nyilatkozva elmondta: „Az EasyJet megerősíti, hogy az EZY6938-as járat június 12-én Heraklionból Edinburghba tartó járata gyorsított leszállást kért, mivel a kapitány rosszul lett Edinburgh megközelítése közben” – írja cikkében a Mirror.

Némelyik sziklák között kanyargó útra még ránézni is félelmetes. Te melyiken mernél autózni?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...
Egészség
A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) adatbázisát böngészve kiderül: Magyarországon hiánycikké vált az egyik legkeresettebb migrénellenes gyógykészítmény.