Virágba borult Budapest legszebb sétánya – Fotók

Nemrég még a Gellért-hegyi mandulafa volt a fotósok kedvenc helyszíne, de most már a Budai Várba érdemes ellátogatnia azoknak, akik virágzó fák árnyékában szeretnének sétálgatni. Még nem késő meglátogatni Budapest legszebb sétányát idén tavasszal!

Hétköznapi csoda a Budai Várban

Nincs is szebb annál, mint amikor tavasszal virágba borul a természet. Szerencsére a budapestieknek sem kell kimaradniuk ebből az élményből, sőt még a városhatárt sem kell átlépniük, hogy kiélvezzék a természet ébredését. Pár héttel ezelőtt még a Gellért-hegyen található mandulafa volt a fővárosi sétálók kedvenc zarándokhelye, most pedig a japán cseresznyefa virágzásának időszaka jött el, amit a Budai Várban lehet teljes pompájában megcsodálni.

Aki káprázatos, rózsaszín virágba borult fák alatt szeretne sétálni, annak most érdemes meglátogatnia a Budapest első kerületében, a budai Várnegyed dél-nyugati oldalán húzódó Tóth Árpád sétányt.

A lélegzetelállító képekért és még több infóért lapozd fel a galériánkat!

Egykor csaták helyszíne volt, most a Bástya sétány részét képezi a közvetlenül a várfal mellett húzódó utca.
Kattints a további képekért!

Az elmúlt hetek korlátozások enyhítéséről és az oltási számok markáns növekedéséről szóló híreinek hatására a lakosság harmada újra bízik abban, hogy el tud menni nyaralni.

Leadfotó: facebook.com/csodalatosmagyarorszag.hu

Oldalak