Utazás

Közvetlen napi járatot indít Amerikába a világ legnagyobb légitársasága

Ez a mai nap legjobb híre.

Átszállás nélkül Philadelphiába

2018. május 4-től új menetrend szerinti napi járatokat indít az American Airlines a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a Philadelphia Nemzetközi Repülőtér között. Az útvonalon Boeing 767-300-as típusú gépek közlekednek majd, melyek 2800 ülőhellyel rendelkeznek. A világ legnagyobb légitársasága egyébként csaknem 160 amerikai, kanadai, karib-szigeteki és latin-amerikai célállomás felé biztosít csatlakozást az észak-keleti nagyvárosból.

Kényelmes gépek, modern felszereltség

A repülőgépek fedélzetén a business osztályon utazók 28, fekvő helyzetbe dönthető, a folyosóról megközelíthető, egy-kettő-egy elrendezésű ülés előnyeit élvezhetik, illetve kapnak egy Samsung Galaxy táblagépet is, amelyen a legújabb filmek, legsikeresebb TV programok, játékok, zenék és részletek találhatók a legkeresettebb könyvekből. Emellett a nemzetközi prémium fedélzeti ételek sem maradnak el, amelyeket a brit Michelin-csillagos Mark Sargeant és Maneet Chauhan világhírű szakács közösen terveztek.

Lapozz, cikkün folytatódik!

Fotók: Budapest Airport

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Utazás
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...