Utazás

Pörgessük vissza az idő kerekét! Újra ellepik Budapestet a nosztalgiajáratok

Újra igénybe vehetjük a nosztalgiajáratokat a fővárosban. Az utakon és a vágányokon muzeális járművekkel is lehet majd találkozni Budán és Pesten egyaránt a tavaszi és nyári időszakban.

Mesés időutazás a fővárosban

Szombattól hétvégente közlekedik az N2-es nosztalgiavillamos a Közvágóhíd és a Jászai Mari tér között, május 12-én pedig az N18-as járaton lehet utazni a Csóka utca és a Szent János Kórház között. Ez a járat havonta egy alkalommal jár majd – közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken. Május 26-án a Hűvösvölgybe is indul nosztalgiavillamos a Széll Kálmán térről az N56-os vonalon, kapcsolódva a Gyermekvasúthoz.

Május 26-án a Hűvösvölgybe is indul nosztalgiavillamos a Széll Kálmán térről az N56-os vonalon, kapcsolódva a Gyermekvasúthoz. Május 11-én a Margit hídon és az Erzsébet hídon át körjáratként közlekedik az N109-es nosztalgiabusz-járat, jó idő esetén nyitott Cabrio Ikarusszal, május 18-án pedig az Astoria és a Csáktornya park között különleges trolibusszal lehet utazni az N74-es járaton.
Kattints a további képekért!

Tallin és Luxemburg városában már korábban bevezetésre került a tömegközlekedés ingyenes használata, ezúttal pedig egy újabb város állt be a sorba.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Sztárok
Emma Watson újra szerelmes, egy intelligens és igazán sármos fiatalember rabolta el a színésznő szívét.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, hogy György már a kezdetektől tudta, hogy egy napon ő foglalja majd el a trónt apja után, ez egyáltalán nem így van: a herceg viszonylag későn szembesült a rá váró...
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...