Boszorkányság turistáknak

A magyarok számára Dél-Amerika nem jelent többet, mint a szappanoperák hazáját. Pedig ezen túl igen sok furcsaságnak lehetünk szemtanúi, például a boszorkányságnak.

Ha valaki járt már Dél-Amerikában, mondjuk Bolíviában, jól tudja, hogy egy teljesen új világ nyílik meg a számunkra. Dél-Amerika szívében fekszik, egy picinyke kis település, La Paz. Tudni kell róla többek között , hogy a világ egyik legmagasabb tengerszint feletti városa, de a bolygó egyik legmisztikusabb helye is egyben. Az itt élők kultúrájának részét képezik a mindennapos bűbájok és varázslatok. Ez furának tűnhet egy olyan ember számára, aki először jár a településen.
 

A területen megtalálható egy boszorkánypiac is, ami egy turista számára igen megdöbbentő lehet.  Itt megtalálhatunk mindent, ami egy kis kuruzsláshoz szükséges. A füstölőtől, a gyógynövényekig, egészen a legkülönbözőbb tárgyakig. Ne ijedjünk meg, ha végig megyünk a piac utcáin, és állatfejeket pillantunk meg, vagy éppen belsőségeket. Mert bizony itt minden megtalálható… Számos utazó csak azért keresi fel ezt a települést, hogy megtekintse ezt a különleges piacot. Bizony nem csak vásárolni lehet ezen a területen, de akár egy rontást levenni, vagy éppen jövendőt mondatni.
 

Az itt dolgozó emberek, már generációk óta tanulják a mesterséget. Ilyennel a mai világban, igen csak ritkán találkozhatunk. Ne féljünk segítséget kérni, ha éppen szükségünk van egy kis jövendőmondásra, vagy éppen úgy érezzük, hogy valami miatt, mostanság, nem úgy jönnek össze a dolgaink, mint ahogy azt szeretnék. Ennek bizony lehet, hogy rontás az oka. Egy idevalósi ember azonnal tudni fogja,hogy mi a teendő ilyenkor.

 

 

Megtalálhatóak itt a jövendőmondók mellett, asztrológusok, mágusok, varázslók, akik várják szeretettel az ide érkezőket.
 

Sokan félnek attól, hogy ellátogassanak erre a piciny kis településre, pedig a hangulata igazából mesébe illő,  mint inkább félelmetes. Ha nem hittünk eddig a boszorkányságban, akkor most biztos, hogy ez a hely megváltoztatja a véleményünket.
 

Oldalak

Sztárok
20 évvel ezelőtt Amy Poehler alakította a Bajos csajok ikonikus főplasztikjának, Regina George-nak az anyját, aki egyszerre vicces, szánalmat kiváltó és roppant idegesítő karakter. Kíváncsi vagy,...
Sztárok
Futótűzként terjed az interneten egy réges-régi interjú, mely még karrierje hajnalán készült a világsztárral. Mai szemmel nézve is meghökkentő, hogyan vélekedett akkor hollywoodi kolléganőiről az 54...
Lifestyle
Az Ikrek már nem sokáig lesz szingli. Napi horoszkóp!