Utazás

Ijesztő meteorológiai jelenségre bukkantak a szakértők: olyan, mintha egy repülő csészealj tűnne fel a szemünk előtt

Hawaii egyik obszervatóriuma felett szúrták ki a félelmetes jelenséget, melyről izgalmas fénykép is készült.

Mintha UFO-t látnánk

A meggyőződéses UFO-vadászok hajlamosak minden különös, furcsa vagy egyszerűen csak megmagyarázhatatlannak tűnő meteorológiai jelenségben földönkívülieket látni. Szó se róla, vannak esetek, amikor tényleg nem lehet racionálisan megmagyarázni, mi is az, amit az égbolton látunk, de az effajta történetek legtöbbször mégis megnyugtató módon végződnek. Ezúttal egy felhő vett fel lehetetlenül bizarr alakot, alaposan megtévesztve a laikus közönséget, hiszen pontosan úgy nézett ki, mintha egy hatalmas repülő csészealj lebegett volna át a horizonton. Az "UFO-alakú" felhőről a Space.com cikke számolt be: a szokatlan struktúrák Hawaii felett, egy helyi obszervatórium közelében bukkantak fel.

Az Instagramon nemrég egy szemléletes és igencsak látványos képet is közzétettek a jelenségről. A bejegyzés természetesen vadabbnál vadabb találgatások számára jelentett remek táptalajt - egyesek máris pedzegetni kezdték, hogy valójában nem is "igazi felhőről" van szó, hanem egy repülő csészealjról. Megint mások pedig titkos üzenetként értelmezték a valóban szokatlan formájú felhőt. Az igazság persze ennél sokkal egyszerűbb - és megnyugtatóbb is.

Lapozz tovább, a cikk folytatódik!

Oldalak

Utazás
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.
Lifestyle
Nem elég, hogy az orosz-ukrán háború miatt így is illékony és instabil lábakon áll a világ békéje, Észak-Korea időről időre borzolja a kedélyeket.