Álomutazás itthon? Felejthetetlen nyaralás, amihez át sem kell lépned az országhatárt

Létezik egy hely belföldön, ahol a nyár nem csak a szikrázó napsütésről és a csillogóan kék vízről szól. A Bambara Hotel kapuit átlépve felejthetetlen egzotikus nyaralásban lehet részünk, legyen szó családi vakációról vagy páros pihenésről.

Ahol Afrika és Európa találkozik

A Bükk rejtekében egy varázslatos, különleges világ várja a látogatókat, ahol Afrika hangulatát és Európa kényelmét egyszerre élvezhetjük. A felsőtárkányi családbarát wellness élményszálloda Nyugat-Afrikai tematikája egy afrikai falu hangulatát idézi, ahol az élményt a prémium szolgáltatásszínvonal, luxus kényelem, gasztonómiai kiválóságok és az izgalmas családi élmények tökéletesítik.

Bambara Hotel, Felsőtárkány

Kétségtelen, hogy az Afro-karibi hangulatú beach bár, a homokos tengerpartot idéző Mali Beach, az erdei környezetbe simuló 3 szintes, teraszos élménymedence utánozhatatlan élményt nyúlt. A kültéri medence interaktív játékainak köszönhetően pedig igazi vízi paradicsom a gyermekek számára.

A legkisebbek önfeledt szórakozásáról a vízi játékokon túl a fák rejtekében található Bükki Rejtélypark, az egész napos tematikus gyermekanimációs programok valamint négy izgalmas játszóház gondoskodik. Ezen felül a hotel állandó lakói csalnak mosolyt az arcokra, az átriumban ugyanis egy újonnan beköltözött bébi szurikáta család is él, míg a Labirintusváros közepén a mini kenguruk találtak otthonra.

Nézd végig fotógalériánkat és foglald le exkluzív nyári pihenésed remek előfoglalási árakon: https://bambara.hu/hu/ajanlatok

Homokos tengerparti hangulatú, afro-karibi tematikájú Mali- beach az egzotikus álomutazásért.
Kattints a további képekért!

Oldalak