Utazás

Friss! Balesetek és torlódások, melyek akadályozhatják a ma reggeli közlekedést

Két kamion összeütközött az M0-s déli szakaszán.

Lelassult a sor az M0-s autóúton

Az M0-s autóút déli szakaszán, az M5-ös autópálya felé az 5-ös főúti kijárat után két kamion ütközött össze. A sérült járműveket és a törmeléket jelenleg csak a belső sávon tudják kikerülni. Lelassult a sor, érdemes lehet már korábban az M51-es autóút felé kerülni. A 3-as főúton, tegnap délután óta egy műszaki hibás, defektes kamion vesztegel a Szikszó és Aszaló közötti szakaszon. A 204-es km-nél a fél útpályát lezárták.

Nincsenek ködfoltok

A Dunántúl északi területein már csak elszórtan szállingózik a hó, másutt borult, de csapadékmentes az idő. A gyorsforgalmi, valamint a fő-és mellékutak a korábbi csapadék és a preventív védekezés nyomán szinte mindenhol vizesek, sónedvesek, de a mellékutakon Veszprém megyében elszórtan még latyakos a burkolat. A látási viszonyok mindenütt jók, ködfoltok nem zavarják a közlekedést. Szombathely térségében élénkebb széllökéseket is mértek, az ország többi részén mérsékelt a légmozgás. A hőmérséklet -11 és 0 fok között változik, a leghidegebbet az Északi-középhegység területén mérték, fagypont közeli értékeket pedig a Dunántúlon.

Fotó: 123rf

Hektikusan alakul az ország időjárása a hét közepén.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Utazás
Fashion&Beauty
Ha kosztümszettekről van szó, Letíciánál inspirálóbb előkelőséget aligha találhatnánk, ám a spanyol királyné legutóbbi választása kivételesen nem a stílus, hanem a színárnyalat miatt volt...
Utazás
Lassan véget ér az elmúlt napok nyirkosabb, hűvösebb időjárása: a hétvégén intenzív felmelegedés veszi kezdetét.
Fashion&Beauty
A zöld tea egy igen közkedvelt ital, melynek közismerten egészséges a fogyasztása. De gondoltad volna, hogy hajaddal is csodákat művel?