Utazás

Idén is tudatos és biztonságos fesztiválozásra buzdít a Balaton Sound

Folytatódik a Safety First program.

Nemzetközi elismerés

Két évvel ezelőtt debütált a Balaton Sound fesztiválon a Safety First kezdeményezéssel egy szakértői csapat, akik a fesztiválozók bevonásával konkrét lépéseket tettek annak érdekében, hogy minél tudatosabban és biztonságosabban szórakozzanak a fiatalok. A program népszerűségét mutatja az is, hogy tavaly már - az első évhez képest - kétszer annyi önkéntes csatlakozott a Safety First programhoz. A példátlan munkát és erőfeszítést a nemzetközileg is elismerték, és idén januárban megnyerte a European Festival Awards Egészség és Biztonsági Fejlesztések kategóriájában a fődíjat.

Lapozz!

Fotó: BalatonSound

Oldalak

Utazás
Sztárok
Tegnap este a hazai sztárvilág krémje hivatalos volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatójára, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek. A kifutón...
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.